Datum

21 april 2012 8:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag moest de F2 aantreden tegen OFB F1, de vorige wedstrijd werd na een 1-1 ruststand met 5-1 verloren. Dat was geen slechte uitslag, dus werd er vol goede moed aan de wedstrijd begonnen met een compleet team. Timo begon als keeper, Jason wilde ook eens in het veld voetballen als speler.

F2 begon fel en bood goed weerstand, ze waren zeker niet minder dan OFB. OFB had alleen wat meer geluk (iets wat bij de F2 nogal eens ontbreekt helaas!). Na een corner in de 2e minuut viel de bal precies op een schoen van OFB en die hoefde bijna niks te doen en de bal rolde bijna het doel in, 0-1. Wat een pech. In de 6e minuut maakte OFB een aanval goed af en kwam op 0-2. De F2 zette een tandje bij en gaven weinig kansen meer af. helaas konden er nook niet zo veel kansen worden gecreëerd. Op het middenveld werden de meeste duels uitgevochten. Daan was overal te vinden om de bal te onderscheppen en ook Lars, Vince, David en Chiaro waren daar regelmatig de tegenstander de baas.
Achterin hielden Nemo, Bas en Jason samen met keeper Timo ook de controle en we gingen met een 0-2 achterstand de rust in.

In de rust was er een keeperswissel, Vince ging het doel in en Timo ging weer voetballen. In tegenstelling tot andere keren werd de tweede helft fel begonnen. In de 4e minuut kwam er een goede kans van David, maar hij kon het net niet afmaken met een doelpunt. Hij kreeg blijkbaar wel vertrouwen van deze kans, want nog geen 3 minuten later schoot hij met een mooie bal van afstand zo over de keeper 1-2!  De F2 kreeg vleugels en wilde meer. Vince verdedigde het doel met glans en hield er veel ballen uit. Helaas maakte OFB korte tijd later de 1-3. Chiaro, David, Lars en Daan gaven niet op en bleven aanvallen voorin.  Dit wilde echter niet helemaal lukken en tegen het einde van de wedstrijd gaf OFB nog even gas en liep uit naar 1-5. Gelukkig kon Chiaro net voor tijd nog de verdiende 2-5 maken. Bijna werd het nog 3-5, maar OFB was trefzekerder en maakte de wedstrijd af met 2-6.

Goed gespeeld en toch een mooie uitslag! Volgende week speelt de F2 uit bij Smitshoek.