VTZ

VTZ bestaande uit:
Leo de Vlaming: Voorzitter en bestuurslid VTZ

Leo de Vlaming : Cöordinator 1e t/m 5e en dames

Wedstrijd-en scheidsrechterzaken: Wouter Zomerhuis (wedstrijdsecretaris@vvsgravendeel.nl)

Kees Bos : Technisch cöordinator bovenbouw JO15 t/m JO19 (jeugdvvsgravendeel.nl)
Marc vd Berg: Technisch cöordinator onderbouw JO7 t/m JO13 (jeugd@vvsgravendeel.nl)
Jeroen Tuk: Commissielid Algemene Zaken

Toelichting:
Een van de kerntaken van de technische commissie is het opleiden van jeugdspelers, met als uiteindelijke doel om deze spelers op een zo hoog mogelijk niveau klaar te stomen voor de senioren selectie.

Trainers, jeugdspelers, ouders en senioren kunnen alleen terecht met vragen, wat gerelateerd is aan voetbal, bij de coördinator waar zij onder vallen. Mochten er vragen zijn die niets met het voetbalspel te maken hebben, kan men terecht bij het bestuur.

De technische jeugdcoördinatoren zullen zich o.a. bezighouden met het doel om een lijn te krijgen in de technische en tactische aspecten die aangeleerd worden in de verschillende leeftijdcategorieën/ elftallen.

Voor VTZ kan onderstaand e-mailadres gebruikt worden.

Mail: vtz@vvsgravendeel.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!