VTZ

Voetbal Technische Zaken:

VTZ bestaande uit:

Voorzitter en bestuurslid VTZ : Leo de Vlaming.

Coördinator Overige Senioren : (3e t/m 5e) Jeroen Tuk.

Coördinator Selectie (1e & 2e) : Leo de Vlaming.

Wedstrijd- en scheidsrechterzaken: Wouter Zomerhuis (wedstrijdsecretaris@vvsgravendeel.nl)

Technisch coördinator bovenbouw JO13 t/m JO17(jeugd@vvsgravendeel.nl) : Bas Meijst & Wilco van Haren.
Technisch coördinator onderbouw JO7 t/m JO12   (jeugd@vvsgravendeel.nl) : Yefter Kranendonk & Niels Driesprong.

Contactpersoon JO7 & JO8    : Floris de Geus.

Contactpersoon JO9 & JO10   : Henk Barth.

Contactpersoon JO11 & JO12 : Arno Boeren.

Contactpersoon JO13 & JO14 : Nathan Verbeek.

Contactpersoon JO16 & JO17 : Anita van Mastrigt.

Toernooicommissie : Chris Cros, Arjan v/d Feest en Stefan Havelaar.

Kledingzaken : Sandra de Zeeuw & Danielle Stam.

Toelichting:
Een van de kerntaken van de technische commissie is het opleiden van jeugdspelers, met als uiteindelijke doel om deze spelers op een zo hoog mogelijk niveau klaar te stomen voor de senioren selectie.

Trainers, jeugdspelers, ouders en senioren kunnen alleen terecht met vragen, wat gerelateerd is aan voetbal, bij de coördinator waar zij onder vallen. Mochten er vragen zijn die niets met het voetbalspel te maken hebben, kan men terecht bij het bestuur.

De technische jeugdcoördinatoren zullen zich o.a. bezighouden met het doel om een lijn te krijgen in de technische en tactische aspecten die aangeleerd worden in de verschillende leeftijdcategorieën/ elftallen.

Voor VTZ kan onderstaand e-mailadres gebruikt worden.

Mail: vtz@vvsgravendeel.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!