Wijzigingsformulier lidmaatschap

Mutatieformulier lidmaatschap

Wanneer je gegevens niet meer correct zijn vul dan het onderstaande formulier volledig en correct in. Je begint eerst met de gegevens zoals zij bij de club bekend zijn.

Dit formulier kan NIET gebruikt worden voor overschrijving naar een andere vereniging, daar moet je voor naar wedstrijdzaken komen. Hier moet een overschrijvingsformulier voor ingevuld worden.

Mijn gegevens zijn niet meer correct of ik ben verhuisd, vermeldt onderstaand de nieuwe gegevens
Bij toezending acceptgirokaart is een toeslag van EUR. 3,00. Automatische incasso kan pas ingaan bij de volgende inning,

Wijziging lidmaatschap

Wanneer het lidmaatschap opgezegd wordt dan onderstaande vragen invullen.

Let op: Een lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni, wanneer tussentijds wordt opgezegd is voor een heel seizoen contributie verschuldigd. Opzeggingen voor het nieuwe seizoen moeten voor 30 mei binnen zijn. Zie ook onder opzeg informatie.
Ik ben mij er van bewust, dat bij tussentijdse opzegging van het lidmaatschap, er tot einde van het seizoen contributie betaald moet worden. De contributie zal of automatisch geïncasseerd worden, of bij toezending van een acceptgirokaart per omgaande voldaan worden.

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!