Datum

14 april 2012 8:30

Accommodatie

Onbekend

Veeeeeel te vroeg (7.30 uur) moesten we op weg naar Ridderkerk om tegen de koploper aan te treden RVVH F3. De F2 had de laatste wedstrijd natuurlijk gewonnen en  begonnen dus vol goede moed  (overmoed?) aan deze wedstrijd!

De koplopers hadden er zin in en hielden van afstandsschoten. Dit leverde na 3 minuten al hun eerste goal op. Er werd teveel van de tegenstanders af verdedigd waardoor ze dus vaak de kans kregen om van afstand uit te halen. En zo keken we al snel tegen een 0-3 achterstand aan. Veel verder als het midden van het veld kwamen we niet, ondanks goede pogingen. Jason schopte de bal verschillende keren heel ver uit, maar Chiaro, Davis, Lars en Daan kwamen niet door de verdediging heen van RVVH.  De verdediging van RVVH zaten constant goed bij de bal zodat de F2 weinig ruimte kreeg om te voetballen. Door een ongelukkige bal op de voet van Davis, na een hoekschop van RVVH belandde de bal nogmaals in het doel en zo gingen we met een 0-4 achterstand de rust in, helemaal nog niet zo slecht dus!!!!

De 2e helft werd slap begonnen en we kregen gelijk 2 tegendoelpunten. RVVH kreeg teveel ruimte en ondanks heel goed verdedigingswerk van Nemo, Bas, Timo en Vince bleef het moeilijk om zelf een aanval op te zetten. De ballen die Jason uit trapten werden onderschept door RVVH en zo konden ze hun voorspronng met gemak uitbouwen. In de 13e minuut van de 2e helft maakten ze nog een heel mooi doelpunt uit een corner die er in één keer in ging! Net voor het einde van de wedstrijd stond
het 12-0. Chiaro kreeg nog een keer de bal in zijn voeten en slalomde heel knap naar het doel van RVVH om zijn actie met een mooi schot af te ronden, 12-1!

Volgende week speelt de F2 om 8.30 uur thuis tegen OFB.