Datum

10 maart 2012 9:45

Accommodatie

Onbekend

Vandaag lag er een mooie kans om de nare smaak van zowel vorige week (positief spel in de eerste helft, maar toch 11-1 verliezen) als van de heenwedstrijd tegen NSVV F3 (11-0 verlies) weg te spoelen. Maar deze kans wordt met de week kleiner, zeker omdat we gewoonweg te hoog zijn ingedeeld.

Op het zeer schappelijke tijdstip van 9:45 zou de wedstrijd afgetrapt worden, maar dit liep een kwartiertje uit. Om 10:00 werd er alsnog afgefloten voor de aftrap. Met Nemo weer terug van vakantie, maar Lars helaas ziek thuis, werd er fel begonnen aan de wedstrijd. NSVV nam al snel het balbezit over, maar de weg naar het 's-Gravendeelse doel bleek toch vaak te lang om een doelpunt te kunnen maken. Hier tegenover kwam 's-Gravendeel er zelf ook niet makkelijk uit, maar er werd wel gevoetbald. Na 10 minuten werd toch de score geopend door NSVV. De jongens lieten niet zomaar over zich heen lopen en vochten fel door (net zoals vorige week in de 1e helft). Helaas viel voor rust ook de 2-0 voor NSVV nog. In de rust werd terecht door één van de jongens opgemerkt dat we "zeker nog konden winnen".

Helaas werd het rampscenario van vorige week wederom uit de kast gehaald. Binnen enkele ogenblikken was de score 7-0 en was hiermee alle hoop op een redelijk positief resultaat weg. Toch waren er in het restant van de wedstrijd nog twee lichtpuntjes op te merken: Chiaro maakte 10 minuten voor tijd de 7-1 en David schoot in de 36e minuut een corner schitterend in één keer in de verre hoek (8-2). Eindstand bleef uiteindelijk steken op 9-2 in het voordeel van NSVV.

Hopelijk kunnen we in de resterende wedstrijden nog een keer afrekenen met het "tweede helft syndroom". Wellicht kan dit woensdag al, als er vriendschappelijk wordt gespeeld tegen 's-Gravendeel F3.