Datum

3 maart 2012 8:30

Accommodatie

Onbekend

Na een lange periode zonder wedstrijden, mocht de F2 weer aantreden thuis tegen Slikkerveer F3, helaas zonder Nemo die lekker op vakantie was. We gingen fel van start en er werd gestreden om elke bal. Al snel was duidelijk dat Slikkerveer het betere spel/team had. Ze waren snel en speelden goed over. Maar de eerste 10 minuten hield de F2 zich goed staande en bood dapper weerstand. Met name Bas hield de verdediging pot dicht met hulp van Timo, Daan en Vince. Helaas werd dit na 10 minuten onderbroken door een mooie corner die door Daan werd weggeschopt, maar de bal belandde helaas in eigen doel. De concentratie was even weg en Slikkerveer maakte ook al snel de 0-2 en 0-3. Gelukkig bleef de F2 proberen en in de 17e minuut kon na een goede aanval Chiaro de bal in het net krijgen en zette de ruststand op 1-3.

In de 2e helft werd er met goede moed begonnen om de mooie 1-3 vast te houden. Na 4 minuten werd het 1-4 na een gevecht om de bal tussen keeper Jason en een aantal spelers van Slikkerveer. Na een paar goede reddingen ging de bal er toch in en werd het 1-4. Het team zakte in en ondanks pogingen van David, Lars en Chiaro werd de strijd al snel opgegeven en liep Slikkerveer uit naar een eindstand van uiteindelijk 1-12. De scheidsrechter had het over 1-11, maar ik heb er echt 12 geteld.