28 januari 2012 9:00

Accommodatie

Onbekend

Al heel vroeg vertrokken we naar Ooltgensplaat om aan te treden tegen OFB F1. Dit team staat in de competitie net boven ons en dus gingen we vol verwachtingen het veld op.

Een compleet F2 begon goed aan de wedstrijd, het was een gelijkopgaande strijd, waarbij OFB wel iets makkelijker bij het doel van de F2 kwam, dan de F2 bij het doel van OFB. In de 5e minuut kwam OFB dan ook op een 1-0 voorsprong. De F2 liet zich niet kennen en mede dankzij goed werk op het middenveld van David, Vince, Lars, Chiaro en Nemo kwamen we meer op de helft van OFB. Chiaro maakte een mooie solo-actie via de linkerkant en kwam tot bij het doel van OFB. Zijn schot werd gestopt door de keeper en kwam voor de voeten van Daan terecht. Die kon de bal met een rollertje het doel in krijgen en we hadden zowaar weer eens een doelpunt gescoord, een heel leuke opsteker en dik verdiend!

De rest van de 1e helft waren er over en weer kansen. Bas en Timo hielden de verdediging overeind met hulp van keeper Jason en er werd niet meer gescoord. We gingen dus de rust in met een gelijke stand van 1-1.

Na rust ging de wedstrijd weer verder in een gelijkgaande strijd. Er werd goed verdedigd en iedereen hielp mee om niet te hoeven verliezen. Bas kreeg een schop op zijn been en moest even naar de kant. OFB kreeg toen iets mee rruimte achterin en maakte in de 10e minuut 2-1. De F2 verloor toen de grip op de wedstrijd en OFB liep uit naar 4-1. Met nog 5 minuten te gaan werd er nog geprobeerd om een goede aanval op te zetten, maar dit wilde niet helemaal lukken. In de laatste minuut maakte het meisje van OFB, die sterker was dan de jongens wilden toegeven, met een mooi afstandsschot het laatste doelpunt van de wedstrijd en zette de stand op 5-1.

Ondanks een moedige strijd, dus toch weer verloren, maar wel weer eens een doelpunt gescoord!!!