Datum

14 januari 2012 8:45

Accommodatie

Onbekend

De eerste wedstrijd na de winterstop moest de F2 in Oud Beijerland tegen SHO F4 aantreden. We speelden op kunstgras!

De wedstrijd begon gelijk op en speelde zich hoofdzakelijk op het middenveld af. Er werd goed naar elkaar over gespeeld, maar we kwamen nog niet in de buurt van het doel van de tegenstander. SHO lukte dit uiteindelijk wel en kwam ondanks de redding van Jason (de bal stuiterde na het stoppen met zijn handen zo over zijn hoofd en rolde via zijn rug het doel in!) op 1-0. SHO kwam op gang en maakte binnen 5 minuten na het 1e doelpunt ook nog de 2-0 en 3-0. De 3-0 was een ver afstandsschot, die via de rug van Bas het doel in verdween. Wat dat betreft zat het ook niet echt mee!
Kort na dit laatste doelpunt kwamen we dan toch bij het doel van SHO en Daan kwam zelfs nog tot een schot op doel, maar deze werd door de keeper onderschept helaas!

Na rust kreeg de F2 meer lef en kwam regelmatig bij het doel van SHO. Er werd netjes overgespeeld naar elkaar en vooral Nemo en Vince knokten voorin voor elke bal. Lars kreeg de bal regelmatig van hun aangespeeld en in de 3e minuut kwam hij al tot een schot. Achterin hield vooral Bas SHO van het doel af en hielp zo heel wat kansen van SHO om zeep! Jason had ook nog een paar mooie reddingen, maar toch kwam SHO in de 8e minuut vrij voor de keeper door en speelden de bal netjes langs de uitkomende Jason, 4-0. In onze ogen was de 3-1 op dat moment meer verdiend geweest, maar SHO was duidelijk effectiever in het afronden van de aanvallen.

Timo, Bas en David probeerden keer op keer de bal op de helft van SHO te krijgen en bij het doel te komen. Maar ondanks goede pogingen leidde dit helaas niet tot het zo gewenste (en verdiende) doelpunt!
SHO kwam in de 12e minuut daarentegen op 5-0. Kort na dit doelpunt kreeg David nog een goede kans, maar de bal ging voor het doel langs. SHO kreeg in de laatste 2 minuten de grip op de wedstrijd weer terug en rondde de wedstrijd af met 6 en 7-0.

Bij de penalty's gingen er nog een paar heel mooie ballen in, al met al een goed gespeelde wedstrijd met veel inzet, maar weining beloning. Volgende keer beter jongens!