Datum

26 november 2011 8:30

Accommodatie

Onbekend

Na een goede bekerwedstrijd tegen NSVV F3, waren de verwachtingen hoog tegen deze ploeg die met 1 punt net boven de F2 stond in de competitie.

In het eerste kwartier was het ook een spannende pot voetbal om naar te kijken. Er werd fel gestreden om elke bal en het ging gelijk op. Er werd goed samen verdedigd en ook samen geprobeerd een aanval op te bouwen. In het begin van de wedstrijd kwam Daan zo vrij voor de keeper, maar zijn schot was niet hard genoeg om de keeper te verrassen helaas. Iets later kreeg ook Timo nog een mooie kans, maar werd goed verdedigd en ook dit werd helaas geen doelpunt.
In de 13e minuut speelde Lars onverwachts een bal terug, waardoor NSVV de bal kon onderscheppen en gelijk voor de keeper kwam te staan, ze maakten het mooi af en zo stond het dus 0-1! NSVV had 1 jongen in het team die met kop en schouders (zowel letterlijk als figuurlijk...) boven de rest uit stak. Hij pakte overal op het veld de bal af en speelde iedereen uit om vervolgens met een keihard schot zijn acties af te maken. Dit werd een ommezwaai inde wedstrijd en in 5 minuten tijd kwam de score met de rust op 0-5 te staan en was de wedstrijd gespeeld....... Net voor rust had Chiaro nog een mooie kans, maar hij had net de pech dat er nog een keeper stond. ook de aanvallende acties van David werden helaas niet beloond.

Met de rust bleef iedereen op het veld in de hoop dat dit zou werken om te doorbreken dat de 2e helft altijd slechter gaat bij de F2. Tja wat zullen we zeggen.........het heeft niet bepaald invloed gehad. Ondanks een paar sterke reddingen van keeper Jason en goed verdedigend werk van Bas, Nemo en Vince zette NSVV uiteindelijk de eindstand op 0-11. Zo werd ook deze wedstrijd, ondanks een goede eerste helft van de eerste helft (jawel heren ik heb het nu toch gezegd!), een grote desillsusie. Maar complimenten aan het team, want in de kleedkamer was iedereen van het team even vrolijk   :-).