Onbekend

Nou, vandaag moest het gebeuren, we gingen punten pakken Bij Strijen F2......

Het was een beestje mistig nog maar verder prima weer voor een leuk voetbalpotje!
Vito was er niet meer bij, omdat hij gestopt is en dus zijn we nog met 9 spelers over.
Het was een gelijkopgaande strijd in de 1e helft, al kwam Strijen zeker in het begin meer op onze helft dan wij bij hun. Er waren wat kansjes over en weer, waarbij Daan de grootste kans nog kreeg door op het doel te mogen schoppen, maar de keeper stond in de weg helaas! Bas kreeg nog een lelijke schop op zijn bovenbeen met de noppen van de tegenpartij en moest het veld tijdelijk verlaten door de pijn. Strijen kreeg hierdoor meer ruimte, omdat onze verdediging dan toch een stuk zwakker is.
in de 15e minuut pas, kwam Strijen door een mooi en hoog schot op voorsprong en nog voor de rust deden ze dit op een zelfde manier nog eens, waardoor we met een mooie 2-0 achterstand de rust in gingen.

Na rust werd er dan ook vol goede moed begonnen aan de 2e helft. We weten nog steeds niet of het aan de ranja heeft gelegen of de komst van de goede Sint, maar de 2e helft was de F2 geen schim(mel) meer van de ploeg in de 1e helft. Ze werden aan alle kanten voorbij gelopen en waren er helemaal niet meer bij met hun hoofd.
Ondanks goed verdedigend werk weer van Bas, Nemo en Jason stond Strijen steeds rond het doel van Jason en had steeds iemand vrij staan om uit te halen..... En dat deden ze dan ook met alle plezier. De eindstand was 9-0!!!!! Een grote teleurstelling na de goede wedstrijd van vorige week.....

Aanvallend konden Timo, David, Lars, Vince, Daan en Chiaro het verschil niet maken en ook in de verdediging kwamen ze veel te kort. Hopelijk mogen ze volgende week, in de laatste wedstrijd voor de winterstop, toch nog de eerste punten binnen halen tegen NSVV in Numansdorp!!!!!!