12 november 2011 9:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag moest de F2 aantreden tegen SHO F4. Daan en Timo waren afwezig, dus hadden we slechts 1 wissel.
Het was echter prachtg weer, dus werd er enthousiast begonnen. De eerste minuten liet de F2 zich (zoals bijna gebruikelijk) verrassen/overdonderen en kwam binnen4 minuten met 0-2 achter te staan. In de 10e minuut konden ze pas de eerste echte kans creëren, na een goede actie van Chiaro kon hij mooi voorzetten op Lars die de bal voor open doel kon inschieten, maar helaas net naast mikte. Even later kreeg ook Nemo een goede kans, na een mooie actie van hem zelf, maar ook deze bal gign er helaas niet in. Net voor de rust kreeg Vince ook nog de kans om op het doel te schieten, maar hij kon net niet genoeg kracht meegeven met zijn schot en dus weer geen doelpunt!! Zo ging de F2 vol goede moed de rust in met een 0-2 achterstand.

De 2e helft ging de F2 weer verder waar ze gebleven waren en overklasten SHO aan alle kanten. Gelijk in de 1e minuut na rust kreeg Vince weer een kans die helaas ook weer mis ging. SHO zag hun kans en scoorde na deze aanval gelijk een tegendoelpunt en kwamen op 0-3. Chiaro, David en Nemo bleven aanvallen en uit een door David zelf genomen hoekschop scoorde David heel fraai via de keeper de 1-3!!! Jawel het 1e officiële doelpunt van de competitie!!! De f2 kreeg de smaak te pakken en weer David scoorde in de 5e minuut ook nog de 2-3!! SHO raakte een beetje in paniek, maar wist zich na dit doelpunt wel weer te herpakken. Ondanks heel goed verdedigend werk van Nemo en Bas en goede reddingen van Jason, wist SHO in de 10e minuut toch 2-4 te maken. Opnieuw probeerden Vito, Vince, Bas, David, Nemo, Lars en Chiaro met aanvallend spel SHO de baas te worden. In de 15e minuut kwam Lars weer vrij voor het doel te staan na een voorzet, maar helaas miste hij weer en bleef de eindstand op 2-4 staan.