Datum

5 november 2011 8:30

Accommodatie

Onbekend

Na de nederlaag van vorige week, toch enigszins gespannen naar Ridderkerk (heel vroeg!) om tegen Slikkerveer F3 aan te treden. Daan was ziek dus kon helaas niet mee doen en Giovanni speelt vanaf nu bij F1.

We moesten op kunstgras spelen en gingen voortvarend van start. Iedereen speelde fel op de bal en liet zich niet zomaar aan de kant zetten. Toch lukte het Slikkerveer om de eerste 10 minuten bijna alleen maar op onze helft te spelen. Toch lukte het ze niet om te scoren, door goed verdedigend werk van met name Bas, Nemo en keeper Jason. Maar ook Vince , Vito, Timo en David verdedigden goed mee. In de 10e minuut lukte het Slikkerveer toch om te scoren en stonden we met 1-0 achter.

Dit leek een ommekeer in de wedstrijd, want de F2 lukte het om het spel nu ook op de helft van Slikkerveer te laten afspelen. Net voor rust resulteerde dit nog in een mooie kans voor David, maar werd helaas gestopt door hun keeper.

In de rust waarschuwden Melvin en Robert om gelijk aan het begin van de 2e helft weer goed op te letten en proberen weer zo aan te vallen en de verdediging zo goed te doen als de 1e helft. Dit ging echter niet echt goed en Slikkerveer maakte er na 2 minuten al 2-0 van. en na 5 minuten 3-0. Lars en Chiaro kwamen niet door de sterke verdediging heen van Slikkerveer, zodat onze kansen beperkt bleven tot een meter of 10 van het doel vandaan. De F2 lette niet goed op en vergaten te voetballen/verdedigen, waardoor er weer steeds 2 of 3 spelers vrij kwamen te staan bij het doel, ze liepen dan ook uit naar 6-0. Lars kwam nog een keer dicht bij het doel, maar kon niet genoeg kracht meegeven met de bal, waardoor hun keeper geen moeite had om de bal te stoppen. Net voor het einde van de wedstrijd scoorde Slikkerveer nog de 7-0 en was het gedaan.