24 september 2011 9:30

Accommodatie

Onbekend

Met schitterend weer in het vooruitzicht gingen we op weg naar Middelharnis. Vince en Vito ontbraken in verband met een slaapfeestje, maar we hadden toch nog 3 wissels over!

In het begin van de wedstrijd zette Flakkee F1 de F2 gelijk onder druk, waardoor de verdedigers Giovanni, Nemo en Bas gelijk vol aan het werk moesten. Jason stond in het doel en moest in de 6e minuut al een tegendoelpunt incasseren. F2 bleef een beetje achter Flakkee aan rennen, maar kon langzaamaan steeds meer op de helft van Flakkee komen. Chiaro heeft duidelijk de smaak te pakken en probeerde bij het doel te komen. Dit lukte net niet. Giovanni bleef ook proberen en kwam met een mooie soloactie, via de zijkant, richting doel en rondde mooi af, 1-1! Met deze stand gingen we ook rusten.

Die rust deed de F2 geen goed, want net in het veld kregen ze gelijk weer een tegendoelpunt om hun oren in de 2e minuut, 1-2. Giovanni stond nu in het doel en werd duidelijk gemist in het veld. Daan (die 's middags voor zijn B-diploma op moest) verrichtte veel werk op het miidenveld en probeerde de bal naar voren te krijgen. Vince, Lars en Chiaro probeerden met behulp van David de bal bij het doel te krijgen, maar kregen veel weerstand. Nemo werd nog een keer in de houtgreep genomen op het middenveld wat een rode kaart had kunnen opleveren (maar die hebben we dus nog niet!) Misschien toch een beetje onde de indruk werd het in de 8e minuut 1-3.
Timo en Jason deden goed mee en langzaamaan kwamen ze weer meer op de helft van Flakkee. Chiaro was al een paar keer dicht bij het doel gekomen en toen hij weer vrij op de keeper af liep, werd hij onderuit getrokken door zijn tegenstander, een terechte penalty dus! Chiaro schopte de bal er koel in en zorgde in de 17e minuut voor de 2-3! Het werd dus nog spannend aan het einde van de wedstrijd.Maar ondanks goede pogingen sloot Flakkee de wedstrijd af door in de laatste minuut nog 2-4 te maken. Goed gespeeld jongens!