Datum

17 september 2011 9:00

Accommodatie

Onbekend

Na de goede start in de wedstrijd vorige week, waren de verwachtingen hoog tegen de hekkesluiter. De eerste 5 minuten kregen we gelijk een aantal goede kansen, die mede dankzij goed keeperswerk van OFB er niet in gingen.
OFB kreeg na 5 minuten hun eerste kans en schoot deze gelijk raak. Daan, Vince, Vito, Lars, Timo en Chiaro kwamen niet door de verdediging heen van OFB ondanks diverse pogingen. In de 10e minuut maakte OFB de 0-2.
Davis, Nemo en uitblinkers Bas en Giovanni probeerden de verdediging dicht te houden en tot de rust lukte dit ook.

In de 2e helft was waarschijnlijk bij iedereen de energie weg, want OFB kreeg kans na kans. Jason had er vandaag geen zin in en de verdediging was verre van waterdicht, waardoor het als in de 2e, 4e en 6e minuut op 0-5 kwam.
Lars kreeg uiteindelijk de bal mooi in de voeten en kon nog wat terug doen namens de F2, 1-5.

Dit bracht OFB niet van de wijs en ze maakten nog 1-6 en 1-7 tegen het einde van de wedstrijd. In de slotminuut maakte Lars er nog 2-7 van, maar daar bleef het bij.
Al met al een wedstrijd om snel te vergeten!