10 september 2011 8:30

Accommodatie

Onbekend

Om 7.30 uur (!) verzamelen om naar Numansdorp te gaan. Zonder Timo, want die ging de F3 uit de brand helpen.

De wedstrijd begon goed voor de F2, want na 5 minuten wist Chiaro na een knappe actie de bal in het doel te schieten, 0-1! Dit was een leuke opsteker en ondanks aandringen van de sterke Numansdorpers wist Chiaro ook in de 12e minuut het net te vinden, 0-2!  Het leek wel of de Numansdorpse F-jes toen pas wakker werden, want er volgde aanval op aanval. Die aanvallen werden door de sterke verdedigers, Nemo, Giovanni, Bas en David weggewerkt of door Jason tegen gehouden. Op slag van rust wisten ze echter toch het doel te vinden en werd het 1-2. In de daarop volgende aanval werd het ook nog 2-2 en toen volgde het rustsignaal pas.

Giovanni sprak als aanvoerder zijn teamgenoten toe om beter te verdedigen en vol goede moed werd er aan de 2e helft begonnen. Daan stond zijn mannetje en speelde diverse tegenstanders uit. ook Vince deed dit een aantal keren. Lars slalomde zelfs richting doel, maar kwam niet toe aan een schot. Al snel volgde uit een tegen aanval de 3-2 voor Numansdorp. Chiaro en Vito deden hun best om de bal vanaf de middenlijn naar voren te krijgen en Chiaro kwam zelfs tot vlak bij het doel, maar helaas hij kon er geen hattrick van maken. Numansdorp zag hun kans en maakte 4-2 en net voor het einde zelfs de 5-2. Weer geen winst helaas!

Maar iedereen deed goed zijn best en dat was de week er voor wel anders geweest!