Datum

27 augustus 2011 8:45

Accommodatie

Onbekend

Voor deze 1e wedstrijd met het 'nieuwe' F2, moesten we al vroeg vertrekken naar Oud Beijerland (tegen SHO F4). Best een beetje spannend werd er aan de wedstrijd begonnen. Melvin had zijn team klaar gezet en al snel resulteerde dit in een onverwachts doelpunt van aanvoerder Giovanni. Dat was een mooie opsteker om mee te beginnen! Al snel daarna werd er weer op het doel van SHO geschoten en gaf Cejay het laatste zetje, 0-2!!! SHO schrok hier van en probeerde iets terug te doen. Door goed verdedigen van Bas , Giovanni en Chiaro lukte het SHO niet om dicht bij het doel te komen. De keren dat het lukte wist Jason de ballen uit het doel te houden. Tot er een hoekschop hard voor het doel werd geschoten en Jason de bal weg stompte. De bal kwam ongelukkig in het doel en het stond 1-2. Met deze stand gingen we de rust in.

In de 2e helft zochten Vince, Lars en David de aanval steeds op met hulp van het middenveld waar Daan en Vito de bal goed naar hun door speelden. We kregen nog wel een aantal kansen van onder andere Cejay, Giovanni en Lars, maar de bal wilde er niet in. SHO rook hun kans en ging steeds meer aanvallen. Na een aantal keren goed verdedigen en keepen ging de bal er in de laatste minuut toch nog in helaas, 2-2 werd dan ook de eindstand. Een goed resultaat wat veel belooft voor de volgende wedstrijden.