Datum

9 mei 2011 19:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag moesten we maar weer eens tegen Binnenmaas E1. En we weten dat dit altijd spannende wedstrijden zijn.
Na nog geen minuut spelen zat het eerste doelpunt er al in en niet zoals gebruikelijk tegen ons, nee het was Ayhan die de keeper van Binnenmaas wist te verrassen.
En daar hielt het niet bij op. Achter elkaar werd er gescoord, twee keer Lars na twee keer een goeie voorzet van Ayhan en daarna was het weer Ayhan die scoorde na een voorzet van Glaucio. (zie je wel jongens overspelen loont wel degelijk)
Binnen 10 minuten stonden we al met 4-0 voor en het publiek wat even wat later kwam had al heel wat gemist.
Nadat Ayhan ook de 5-0 nog wist te scoren kon Binnenmaas toch nog een tegendoelpunt maken en de ruststand was dan ook 5-1.
De 5-2  werd gemaakt nadat Inge dacht de bal makkelijk weg te kunnen schoppen helaas belande hij in eigen doel.
Na diverse gemiste kansen van onze kant was het Ayhan die op de paal schoot en Lars die de terugketsende bal in het doel schoot. 6-2.
We gingen weer iets te makkelijk voetballen en misten daardoor enkele kansen.
Binnenmaas wist echter uit een kluts voor het doel de 6-3 te scoren en tekende vlak daarna voor de 6-4. Dat werd toch even billenknijpen voor het publiek maar gelukkig wist Ayhan de druk te verlichten door de 7-4 achter de keeper te schieten.
Jongens een prima resultaat. Vaak scoorde Binnenmaas en ging het bij ons mis maar vandaag hadden wij het geluk aan onze zijde. Een klinkende overwinning. Gefeliciteerd!!!!!