Datum

22 januari 2011 10:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag  gingen we met frisse moed van start. Zonder Koen want hij moest met een ander team mee spelen. Na diverse keren in de zaal te hebben geoefend waren we benieuwd of we het buiten ook nog konden.We wisten dat Binnenmaas ongeveer even sterk was als wij omdat we in de eerste helft van de competitie na een gelijkopgaande strijd toch hadden kunnen winnen.
De eerste helft was er een met vele kansen we speelden allemaal voor het team en het was jammer dat diverse voorzetten niet in het doel belanden.
Het eerste doelpunt was voor Binnenmaas maar we lieten het koppie niet hangen en Ahyan maakte dan ook de 1-1.Na diverse goede pogingen van ons  en ook twee goede reddingen van Inge was het toch weer Binnenmaas dat op voorsprong kwam 2-1.
Dit was ook de ruststand.
De eerste 10 minuten van de 2e helft probeerden we nog te scoren maar toen Binnenmaas 3-1 scoorde leek het wel of ons team moe werd. Er werd niet meer gevoetbald en we waren niet meer voortuit te branden.
Dat Ayhan toch nog de 3-2 scoorde bracht geen vechtlust bij ons naar boven.
En Binnenmaas maakte zelfs nog 2 doelpunten omdat niemand van ons team meer
op de juiste positie speelde en er elke keer gaten vielen in het veld.
De eindstand was dus 5-2. Jammer, dit had gezien de eerste helft niet nodig geweest volgende keer vrijdagavond allemaal om 19.00 uur naar bed.