Datum

11 september 2010 9:30

Accommodatie

Onbekend

Na drie bekerwedstrijden waarvan we de laatste wonnen was vandaag onze eerste competitiewedstrijd.
Met goede moed en vol zin gingen we iets later dan gepland dan toch van start.
Na 2 min. was er al een goede kans voor Lars die helaas niet in het doel belande.
We bleven goed aanvallen maar toch wist DVV09 in de 5e minuut de bal achter onze keeper te krijgen.
Ondanks het goede samenspelen was het na 15 min. weer DVV09 dat scoorde en ook de drie nul was voor DVV09.
Onze voorhoede bleef aanvallen wat uiteindelijk vlak voor rust toch het gewenste doelpunt opleverde.
Glaucio gaf een goede voorzet die door Ahyan werd ingetikt.
Ruststand dus 1-3.
Na rust werd het voor ons steeds moeilijker om het doel te vinden en het moest eerst
1-6 worden voor Lars het tweede doelpunt voor 's-Gravendeel in het doel liet belanden na een goede voorzet van Shain.