Wedstrijdverslagen - v.v 's-Gravendeel

Wedstrijdverslagen

Afgelopen week heeft u kunnen lezen dat MO10-1 voor de 11e keer op rij wist te winnen. Normaal zou dat voor een hosannastemming moeten zorgen, maar bij MO10-1 zorgde het eerder voor geklaag. De dames willen graag meer tegenstand hebben en daardoor spannendere wedstrijd. Dat zegt al wat over de drive die dit team heeft. 

Die tegenstand kon geregeld worden en om gelijk te oefenen werd afgesproken om op een groter veld te gaan spelen met acht veldspeelsters. Met hulp van Fenna, Melissa en Sofia uit MO11-1 stonden er genoeg dames op het veld om het op te nemen tegen MO-11 van FC Binnenmaas. 
Niet het team waar wij laatst tegen gespeeld hebben, maar een team uit een hogere klasse. De dames konden aan de bak vandaag!

De vele aanwezige ouders gingen ook uit van een spannende wedstrijd, want iedereen had een plekje in de buurt van de kantine uitgezocht terwijl ’s-Gravendeel richting de andere kant speelde.

Deze verslaggever had beter zijn bril voor veraf zien kunnen meenemen, want de hele 1e helft speelde zich aan de andere kant van het veld af. Als we denken dat Arne Slot hoog druk zet, nou kom dan maar eens bij deze dames kijken. Wat een overwicht had ’s-Gravendeel de 1e helft. 

Met een ruststand van 2-0 waren de dames toch wel enigszins moe, want bij een half veld is het toch best een eind rennen naar de andere kant van het veld. Dit was ook een beetje terug te zien in de 2e helft, maar geen probleem voor ’s-Gravendeel, zolang je op de helft van de tegenstander speelt hoef je ook niet zoveel te lopen. De dames van ’s-Gravendeel wisten zelfs nog uit te lopen naar een 5-0 overwinning door doelpunten van Melissa, Sofia en Mirthe.

Maar als deze wedstrijd iets heeft uitgewezen, dan is het wel dat het totaal niet uitmaakt wie de doelpunten maakt maar dat het echt een teamprestatie is. Wat hebben jullie hard geknokt dames!

Tekst: Marc Thierrij foto’s Marjolein BijlD054A83D-A2C7-49F0-B895-73E846837884.jpeg
Geen wedstrijdverslagen gevonden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!