Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd tegen koploper RVVH op het programma.
Altijd lastig maar meestal presteren we boven verwachting tegen  de top 3.
We waren amper 5 minuten bezig en RVVH was voor het eerst in ons doelgebied toen ze een corner kregen. En uit het niets viel hieruit de 1-0. Dat was balen.
Het spel ging vanaf nu over een weer waarbij wij iets meer op de RVVH helft speelden.
Dat resulteerde vlak voor rust in de situatie dat 3 man vrij voor de RVVH keeper stond maar helaas de bal van Ayhan ging voorlangs.
Vlak daarna kwam er een prima voorzet van Shain waarna Ayhan de bal alsnog achter de RVVH keeper parkeerde.
Ruststand 1-1 het was ontzettend spannend en vol goede moed gingen we de tweede helft in.
RVVH speelde iets aanvallender maar toch kregen we een paar fantastische kansen.
Giovanni net over, Glaucio net naast.
En we bleven goed aanvallen  en na een goede voorzet van Stan scoorde Ayhan    de 1-2. Zou het dan toch gaan lukken.
Helaas een speler van RVVH kwam alleen op Inge af en helaas zij kon de bal niet keren
2-2. Na nog een schot van Ayhan dat door een speler van RVVH van de doellijn werd gehaald scoorde RVVH de 3-2.
Wat we ook probeerden gelijk komen lukte niet meer. De spelers van RVVH gingen steeds flauwer voetballen en nadat er weer een speler ter aarde stortte na een zogenaamde stoot van Giovanni besloot de scheidsrechter dat het 2 minuten voor tijd genoeg was.
RVVH reageerde alsof ze de titel hadden gewonnen. Maar sportief gezien waren wij de winnaar en we hadden (met iets meer geluk) ook winnaar van de wedstriijd kunnen zijn. Jongens een spannende pot waar we ontzettend van hebben genoten niet gewonnen maar toch gefeliciteerd.