20 april 2011 19:00

Accommodatie

Onbekend

Deze dag was Strijen E1 onze tegenstander in de nederlaagcompetitie.
De eerste helft van de wedstrijd ging helaas aan jullie reporter voorbij omdat deze het te druk had haar voetbalboeken compleet te maken.
Maar de andere aanwezige supporters zeiden dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren maar dat er alleen voor Strijen doelpunten waren gevallen. De ruststand was 0-2
met dank aan ons want een van deze doelpunten was een eigen goal.
Toen na rust de pers weer langs de lijn stond ging het voetballen opeens weer een stuk beter. Ayhan scoorde de 1-2  na eerst op de keeper te hebben geschoten.
En na een terugstuiterende bal wist Glaucio de 2-2 op het bord te zetten.
Het nekte Strijen dat zij geen wissels hadden door de warmte kregen zij toch vermoeidheidsverschijnselen en nadat er ook nog een speler geblesseerd uitviel werden wij beloond voor het harde werken.
Na een goede voorzet van Lars scoorde Ahyan de 3-2 en Stan wist de 4-2 achter de keeper te parkeren.
Een prima resultaat waar goed voor gevochten is. Jongens gefeliciteerd.