Datum

5 februari 2011 12:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd tegen N.S.V.V. E2 op het programma. Altijd verrassend hoe we hier spelen. Vandaag was het behoorlijk winderig maar we hadden er allemaal zin in.
Inge wilde het liefste tegen de wind in beginnen maar helaas ook Numansdorp had dat idee dus begonnen we voor de wind.
De eerste tien minuten waren duidelijk voor ons tot ongenoegen van de supporters van Numansdorp die het niet konden laten om achter ons doel te gaan lopen irriteren.
Nadat Ayhan de keeper goed uitspeelde was het eerste doelpunt voor ons.
En ook de 0-2 ( prima doelpunt van Glaucio) was voor ons.
Helaas wist Numansdorp voor rust ook nog te scoren en gingen we rusten met een tussenstand van 1-2.
Na rust dacht Numansdorp te gaan profiteren van de wind maar ze hadden niet gerekend op de vechtlust van onze spelers.
Nadat Ayhan en Stan niet egoïstisch de bal aan Lars gunde kon deze de 1-3 op het scorebord zetten.
We bleven drukken maar het scoren wilde niet meer lukken al kregen we diverse kansen.
Numansdorp wist het doel nog twee keer te vinden wat de eindstand op 3-3 bracht.
N.S.V.V. mocht hier zeker tevreden mee zijn wij hadden eigenlijk meer verdiend.
Jongens klasse jullie bleven fel op de bal en hebben het N.S.V.V. zeker niet makkelijk gemaakt dit moet toch een keer beloond worden met een overwinning. Op naar volgende week.