Datum

27 november 2010 9:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond er op papier een topper op het programma. Binnenmaas E1 en 's Gravendeel E1 zijn teams die bovenin horen mee te doen.  Deze competitie lukt dat echter niet en strijden beide teams om geen laatste te worden. Voor de wedstrijd stonden wij laatste en Binnenmaas net boven ons.  We waren allen vol goede moed want het goede spel moest toch een keer punten op gaan leveren.
Op het kunstgras en met de eerste sneeuw van deze winter waren we er klaar voor. Tenminste dat dachten we. Toen de scheidsrechter floot voor het begin leek het wel of wij dat niet door hadden en binnen 4 minuten stonden we al met 2-0 achter. Hierna volgde een tijdje een periode dat Binnenmaas probeerde door te drukken en wij ons probeerden wat terug te doen. Het duurde tot de 12e minuut voordat Ayhan voor de 1e keer op doel schoot. De keeper hoefde niet veel moeite doen om dit schot te houden.
In de 16e minuut had Ayhan meer succes en zijn schot zorgde nu dat we terugkwamen in de wedstrijd. 2-1    Na een prima pass van Koen kwam Glaucio alleen voor de keeper maar helaas redde de keeper.  Vlak daarna volgde een hoge bal van Binnenmaas die heel raar stuiterde op het kunstgras en over onze verdediging ging waardoor de aanvaller van Binnenmaas ineens vrij voor Inge stond. Dit betekende de 3-1
Voor de rust was het wederom Ayhan die voor de zoveelste keer deze competitie op de paal schoot  en omdat er daarna weinig meer gebeurde gingen we met een 3-1 achterstand de rust in.  Nadat we in de rust weer een beetje opgewarmd waren en de wind in de rug hadden begonnen we vol goede moed aan de 2e helft.  Ayhan had er echt zin in en scoorde in de 1e minuut na rust de aansluitingstreffer. Binnenmaas had echt geen vat meer op onze spelers en wij gingen vol voor de gelijkmaker. Ongeveer een kwartier na rust was het Lars die een corner nam welke op de lat kwam  Vlak daarna was het wederom Ayhan die de verdiende gelijkmaker maakte  We waren zo blij dat het eindelijk gelukt was om gelijk te maken dat we even niet opletten en 1 minuut later was het al weer gebeurt We stonden weer achter 4-3  Met nog ruim 5 minuten te gaan stroopten we nog een keer de mouwen op en deze keer lukte het ineens wel.  We bleven voetballen en nadat Ayhan met zijn 4e doelpunt ons weer naast Binnenmaas bracht zorgden Stan en Glaucio dat de punten meegingen naar 's Gravendeel. Gewonnen met 6-4 en eindelijk van die laatste plaats af.  Jongens allemaal goed gevoetbald en keihard gewerkt voor dit resultaat.  Dit geeft vertrouwen voor te toekomst.