16 oktober 2010 9:30

Accommodatie

Onbekend

Weer een goede pot, maar helaas geen punten.

Vol goede moed beginnen we aan de wedstrijd tegen ZBVH. We missen onze keeper vandaag dus zal Giovanni vandaag gaan keepen.

In de eerste helft gaat het spel heen en weer en kan het alle kanten opgaan.

We komen na 15 min. helaas toch weer met 0-1 achter. We blijven ondanks de achterstand gewoon goed voetballen. Onze verdedigers geven weinig kansen weg en Giovanni haalt nog een schot uit de kruising weg. Aan het eind van de eerste helft  in de 23e min. komen we dan ook terecht  op 1-1. Dat gebeurt via een prachtige steekbal van Glaucio in de loop van Ayhan, die hem goed in de hoek langs de keeper schiet.

Voordat we aan de tweede helft beginnen geeft Levi aan dat hij niet meer kan spelen.

Toch beginnen we goed aan de tweede helft. We krijgen een hele grote kans, maar helaas gaat de bal net naast. Alleen krijgen verdedigers Shain en Marijn  last  van blessures, maar ze proberen toch vol te houden. (bikkels) Dan gaat het helaas toch fout. Onze tegenstanders drukken ons naarmate de tweede helft vordert steeds meer in de verdediging.  In de 42e min. krijgen we een doelpunt tegen 1-2. en in de laatste minuut ( na een tekorte terugspeelbal) nog een 1-3.

Weer een goede pot maar nog steeds geen punten, het moet toch een keer lukken.