Accommodatie

Onbekend

De dag begon vandaag al goed, de zon scheen en Cor had als verrassing voor iedereen een mooi wind- regenjack en een paar clubsokken.
Daar moest natuurlijk een foto van worden gemaakt. Nadat Jan de Zeeuw diverse foto's had geschoten (bedankt Jan) gingen we naar het veld om warm te lopen en in te schieten.
We gingen gelijk aanvallend van start en na wat kleine kansjes schoot Shain in de vijfde minuut na een goede voorzet van Glaucio in het doel. 1-0
We bleven goed overspelen en kregen diverse kansen in de veertiende minuut was het weer raak Glaucio zag Lars vrij lopen speelde de bal en Lars kon hem in tikken. 2-0
Zou het dan toch eindelijk gaan lukken.
Maar terwijl we aan het denken waren over een overwinning wist  Jonge Spartaan door de verdediging heen te breken en scoorde 2-1.
We kregen nog diverse kansen maar deze gingen net naast, op de keeper of net over.
Maar met een 2-1 ruststand konden we eens met een voorsprong aan de tweede helft gaan beginnen.
De meegekomen supporters kwamen nog aanlopen voor de tweede helft toen Jonge Spartaan hun tweede doelpunt scoorde.
Het werd gelijk weer erg spannend omdat Jonge Spartaan ons steeds meer onder druk begon te zetten en waar zij vleugels kregen wisten wij opeens niet meer hoe we moesten voetballen.
In de vijfde minuut van de tweede helft was het weer Jonge Spartaan, er werd een corner genomen die prachtig in de rechter bovenhoek zeilde, opeens keken we tegen een achterstand aan  van 2-3.
In de 20e minuut van de tweede helft was er nog een poging van Lars, maar de fut was eruit en Jonge Spartaan wist zelfs nog een keer te scoren in 23e minuut werd het 2-4. En als Inge de bal niet diverse keren had weggestompt en tegengehouden hadden we nog veel meer tegendoelpunten gehad.
Met een eindstand van 2-4 konden we niet blij zijn. In de eerste helft lieten we het liggen door niet te scoren en in de tweede helft door niet te voetballen.