18 november 2017 8:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 18 november de wekker gaat om 6.30......
Altijd fijn om 8.30 voetballen in Oude Tonge. Na saai stuk snelweg beland je ineens in een idyllisch dorpje om vervolgens aan te komen bij DBGC. De trainers kregen gelijk koffie dus de toon was gezet. De druk stond er gelijk volop. Een mooie voorzet van Finn en Vince maakte hem af. 0-1 in de tweede minuut. Overtreding op Aron waarop de scheidsrechter een vrij trap gaf. Helaas mis. Er wordt goed gespeeld door beide teams. De bal gaat over en weer. De verdedigers hebben er zin in en rennen zich rot. Als de bal ineens wordt weggeschoten staat Aron alleen voor de keeper. Helaas schiet hij op de lat en stuitert de bal voor Finn zijn voeten die helaas overschiet. Na een paar mooi reddingen van Joeri, Olivier en Milo gaan ze met een voorsprong de kleedkamer in.
Tweede helft. VVS oogt fit en strijdlustig. Bas krijgt de bal en neemt deze van het middenveld mee naar voren en scoort in de eerste minuut van de tweede helft. Nog geen twee minuten later breekt Finn uit en scoort de 0-3. DBGC lijkt het een beetje kwijt te zijn maar ze geven niet op. Seth is goed wakker (ondanks het vroege vertrek.....) en houdt de bal goed weg bij DBGC. Ook Milo schopt de bal regelmatig vanuit de achterhoede naar voren. Zodat er kansen genoeg zijn voor de jongens voorin. Een mooie voorzet van Finn naar Olivier maakt de 0-4. Vince probeert vanuit een van de vier corners op rij nog te scoren met een kopbal. Mooie poging helaas zonder resultaat. Jesse heeft af en toe wat te doen en houdt zijn doel schoon. Tot vlak voor het eindsignaal het wat druk is voor het doel en de bal per ongeluk via een van onze eigen jongens het doel in vliegt en het 1-4 wordt. Een mooie eindstand van een leuke wedstrijd waarin alle spelers hun waarde hebben laten zien.